Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
250 g macaroane, 300 g carne macra de vaca, 3 cepe mari, 2 linguri untura sau unt, sare, piper, 3 oua, putin pesmet
Dificultate: Medie | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se fierb macaroanele in apa sarata si se lasa sa se scurga. Se taie ceapa marunt, se prajeste in untura sau in unt pina incepe sa se ingalbeneasca, se adauga carnea tocata, sarea, piperul si se mai prajeste putin ca sa nu scada tot mustul din carne. Macaroanele se amesteca cu ouale batute spuma, apoi cu carnea prajita si se asaza intr-o tava unsa cu unt sau untura si presarata cu pesmet. Se da la cuptor si se lasa pina se rumeneste.
Se serveste fierbinte, taiata patrate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane cu carne si oua" nu uita sa-i faci un
review
Cartofii curatati de coaja, se spala si se fierb la aburi programand aparatul 20 de minute STEAM.
Intre
4 voturi
4 comentarii
1h 20 min
Buchetelele de conopida oparite 8 min in apa cu sare,le scoatem,le lasam sa se scurga. Apoi, trecem
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate