Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
¼ kg macaroane, 100 g unt, ¼ kg ciuperci, 2-3 linguri cascaval ras, 150 g smintina, 1 lingura pesmet, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ciupercile, curatite si taiate feliute cit mai subtiri, se inabusa 10-15 minute cu o bucatica de unt, sare si piper. Se amesteca apoi cu macaroanele fierte in apa cu sare. Se adauga 50 g unt si smintina. Se asaza macaroanele intr-o forma unsa cu unt si pesmet, se presara cu cascaval ras si se rumenesc la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane cu ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Mmmmm!!..ciocolata, vanilie şi fructe…Ce combinaţie mai bună ți-ai putea dori?
Spălăm
2 voturi
0 comentarii
25 min
Combinatia dintre crema de branza, mandarine si frisca este super. Un desert usor de facut si foarte
0 voturi
0 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate