Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
½ kg macaroane, 1 pahar cascaval sau brinza rasa, 4 oua, 1 pahar zahar, ½ pahar unt, ½ litru lapte
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se fierb macaroanele (in loc de macaroane se pot folosi fidea sau taitei) in apa usor sarata, cu grija sa nu se treaca din fiert. Se clatesc cu apa rece, se lasa sa se scurga, apoi se asaza intr-o tava unsa cu unt si se presara cu cascaval sau cu brinza rasa. Se bat ouale cu zaharul si untul, se amesteca cu lapte, se toarna peste macaroane si se da la cuptor sa se coaca timp de 25-30 minute, pina cind macaroanele se rumenesc(in budinca se poate pune numai cascaval sau numai zahar).
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane cu lapte" nu uita sa-i faci un
review
Umplutura: laptele cu grisul se pun pe foc si se incalzesc putin.
Se bat ouale si se freaca cu zaharul
9 voturi
4 comentarii
1h 10 min
Ieri am rasfoit un pic pe internet ,si am gasit ceva ce mi-a satisfacut papilele si pupilele.Am sa-i
7 voturi
3 comentarii
1h 45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate