autor:

Fara foto

» » Budinci

Budinca de macaroane cu spanac si carne tocata

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 cepe, , 1 catel de usturoi, , 2 linguri ulei, , 500 g spanac, , sare,, piper, , nucsoara rasa, , 500 g suc de rosii, , 125 g smantana, , 1 lingurita maghiran uscat, , 400 g carne tocata (porc + vita), , 1-2 linguri pesmet, , 50 g branza de vaci, , 16 Cannelloni (paste fainoase pentru umplut), , grasime pentru forma, , 30-35 g cascaval ras,, 1 ou.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul, se taie marunt si se calesc - o treime din fiecare - intr-o lingura de ulei incins. Se adauga spanacul (dat in cateva clocote si scurs) si putina apa (cam 100 ml) si se lasa sa fiarba incet 5-6 minute. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. - Se incinge inca o lingura de ulei si se caleste in el a doua treime de ceapa. Se stinge cu suc de rosii si cu smantana, se adauga maghiranul si se lasa sa fiarba la foc mic circa 5 minute. Se amesteca bine carnea tocata cu restul de ceapa si de usturoi, branza de vaci, pesmetul si oul, se sareaza, se pipereaza si cu amestecul astfel obtinut se umple cannelloni. - Se unge forma cu grasime, se pune in ea spanacul, peste spanac se asaza unul langa altul cannelloni umpluti cu carne. Se toarna peste ei sosul de rosii si smantana si se presara cu cascavalul ras. Se baga la cuptorul incins la 200°C si se lasa 40-50 de
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane cu spanac si carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Budinci
Budinca de paste cu carne de vita

Budinca de paste cu carne de vita

1. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. 2. Ceapa se prajeste putin in ulei de

24 voturi    9 comentarii
1h
Budinci
Placinta cu lapte si gris

Placinta cu lapte si gris

Umplutura: laptele cu grisul se pun pe foc si se incalzesc putin. Se bat ouale si se freaca cu zaharul

8 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Budinci

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 500 g spanac
  • sare,
  • piper
  • nucsoara rasa
  • 500 g suc de rosii
  • 125 g smantana
  • 1 lingurita maghiran uscat
  • 400 g carne tocata (porc + vita)
  • 1-2 linguri pesmet
  • 50 g branza de vaci
  • 16 Cannelloni (paste fainoase pentru umplut)
  • grasime pentru forma
  • 30-35 g cascaval ras,
  • 1 ou.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Budinci

Budinca de paste cu ton salata si branza Budinca de paste cu ton salata si branza

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de ulei de masline ca sa nu se lipeasca

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Budinci
Crema de lamaie Crema de lamaie

Economica, sănătoasă și ușor de facut. Cea mai buna crema este cea făcută în casă. Se poate folosi pentru prajituri, rulade

2 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Budinca de orez cu capsuni si frisca