Se da sa clocoteasca laptele cu sare si zahar, se adauga in forma de ploaie grisul amestecat cu malaiul. Bine fiert, se da la rece. Separat se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile, malaiul cu grisul fiert rece, stafidele, coaja de lamiie rasa, iar la urma albusurile spuma. Se amesteca toate usor. Intr-o forma bine unsa si presarata cu pesmet, se pune un rind din compozitie, un rind de mere curatate si taiate felii foarte subtiri. Se continua astfel pina ce se umple forma. Se coace la foc potrivit.
Budinca se serveste presarata cu zahar sau cu un sos de vin. Cine doreste poate pune la muiat merele cu zahar pe aragaz.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii