Se da sa clocoteasca laptele cu sare si zahar, se adauga in forma de ploaie grisul amestecat cu malaiul. Bine fiert, se da la rece. Separat se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile, malaiul cu grisul fiert rece, stafidele, coaja de lamiie rasa, iar la urma albusurile spuma. Se amesteca toate usor. Intr-o forma bine unsa si presarata cu pesmet, se pune un rind din compozitie, un rind de mere curatate si taiate felii foarte subtiri. Se continua astfel pina ce se umple forma. Se coace la foc potrivit.
Budinca se serveste presarata cu zahar sau cu un sos de vin. Cine doreste poate pune la muiat merele cu zahar pe aragaz.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii