Mod de preparare
Se curata merele de coaja si seminte, se dau pe razatoare (julien), se presara deasupra cu zahar si se toarna pe ele coniacul. Galbenusurile se amesteca cu 150 g zahar, untul si o lingura de razatura de coaja de lamaie. Praful de copt se stinge cu zeama de lamaie si se adauga la compozitia cu galbenusuri. Albusurile se bat cu 50 g zahar, se amesteca cu compozitia cu galbenusuri si se adauga faina si merele. Se unge o tava cu unt, se presara cu pesmet, se toarna in tava compozitia de budinca si se coace la cuptor.
Se poate servi calda (cu sirop de fructe) sau rece cu frisca batuta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii