Morcovii curatati si spalati, se fierb in apa putin sarata pina se moaie bine. Se scurg de apa si se strivesc cu presa de cartofi sau se trec prin sita. Se pun intr-un castron si se amesteca cu ouale batute, untul incalzit, laptele, pesmetul si sarea. Se toarna compozitia intr-o cratita unsa cu unt si presarata cu pesmet si se da la cuptor la foc potrivit pina se rumeneste
Se serveste imediat

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii