Budinca de must

Reteta de budinca de must. Cum se prepara budinca de must reteta delicioasa de toamna.

Timp coacere
5 minute
Complexitate
redusa
Budinca de must

Ingrediente

  • 500 ml must proaspat
  • 50 g zahar
  • 50 gr faina

Mod de preparare

Reteta de budinca de must am descoperit-o in Italia. Este cel mai simplu desert de toamna, care necesita trei ingrediente simple: must proaspat, un pic de zahar si putina faina. In maxim 10 minute este gata, este delicioasa, dulce-acrisoara si aromata.

Pentru a obtine o budinca de must gustoasa, avem nevoie de must de calitate, proaspat, dulce si aromat.

Intr-o craticioara punem faina, zaharul si putin cate putin din must, amestecand continuu cu un tel. Transferam vasul pe foc si, din momentul in care a dat in clocot, mai lasam 2-3 minute, pana capata consistenta de budinca.

Punem budinca de must in boluri micute ( eu am de 150 ml) si lasam la racit. Se poate pastra 2-3 zile la frigider, dar va asigur ca nu va ramane nici pentru a doua zi.

Va recomand cu drag sa incercati si voi reteta de budinca de must. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise