Reteta de budinca de must. Cum se prepara budinca de must reteta delicioasa de toamna.
Reteta de budinca de must am descoperit-o in Italia. Este cel mai simplu desert de toamna, care necesita trei ingrediente simple: must proaspat, un pic de zahar si putina faina. In maxim 10 minute este gata, este delicioasa, dulce-acrisoara si aromata.
Pentru a obtine o budinca de must gustoasa, avem nevoie de must de calitate, proaspat, dulce si aromat.
Intr-o craticioara punem faina, zaharul si putin cate putin din must, amestecand continuu cu un tel. Transferam vasul pe foc si, din momentul in care a dat in clocot, mai lasam 2-3 minute, pana capata consistenta de budinca.
Punem budinca de must in boluri micute ( eu am de 150 ml) si lasam la racit. Se poate pastra 2-3 zile la frigider, dar va asigur ca nu va ramane nici pentru a doua zi.
Va recomand cu drag sa incercati si voi reteta de budinca de must. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii