Se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cite unul, amestecind mereu in acelasi sens 15 minute. Se adauga nucile, romul si o lingura de pesmet, amestecind foarte incet, apoi albusurile batute spuma. Se unge cu unt o forma de budinca inchisa (cu capac), se pune compozitia si se asaza la foc in alt vas cu apa clocotita, lasind sa fiarba 20-25 minute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii