Se fierbe orezul cu laptele vanilat. Cind este aproape gata, se adauga zaharul. Daca se pune zaharul de la inceput, orezul fierbe foarte greu. Dupa ce se raceste, se amesteca cu 50g unt, cu galbenusurile si cu albusurile batute spuma. Se asaza jumatate intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se intinde deasupra dulceata si se acopera cu restul de orez. Se coace 30 minute. Se lasa 5 minute sa se raceasca si se rastoarna. Budinca se poate acoperi cu un sos de vin sau de vanile sau se stropeste cu rom si se da foc.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii