autor:

Fara foto

» » Aperitive

Budinca de orez cu ficat

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Ingrediente
100 gr ficat, 100 gr orez fiert, 3 linguri suc rosii, 1 ou, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Oul se bate bine impreuna cu sarea. Orezul fiert se adauga in ou si se amesteca bine. Se unge un vas yena cu unt si il el se pune budinca.
Separat se taie felii ficatul fiert si apoi se presara pe toata suprafata budincii. Se stropeste cu sucul de rosii si se pune la cuptor la foc mic pentru 15 minute.
Se serveste calda sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de orez cu ficat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob din carne tocata de vita

Drob din carne tocata de vita

Amestecati compozitia. Se pune intr-o forma tapetata cu hartie sau cu nitel unt. Deasupra puneti

12 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Chiftelute cu susan

Chiftelute cu susan

Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul. Se adauga apoi ouale si

12 voturi    19 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

    Gustoasa, frumoasa!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

    O sa incerc...

  • nasea alina

    nasea alina (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

    Foarte ingenios, asta face un bucatar (apropo, tortul cu "18 ani" este facut de altcineva in alt an), improvizeaza. Draguta reteta, nu am vazut nimic aromat, ierburi adica.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 100 gr ficat
  • 100 gr orez fiert
  • 3 linguri suc rosii
  • 1 ou
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

16 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Gustoasa, frumoasa!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piept de pui pane