Se fierbe orezul cu laptele, zaharul si zaharul vanilat. Se lasa sa se raceasca. Cand este rece, se pune pe un platou un strat de orez, un strat de frisca presarat cu capsuni, alt strat de orez, pana cand compozitia se termina. Deasupra, se decoreaza cu frisca din abundenta si cu capsuni! Peste fructe se presara putin zahar vanilat. Se baga la frigider si se scoate cand se serveste la masa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii