Se unge o cratita smaltuita sau o forma de Iena cu un strat gros margarina sau unt si se tapeteaza cu un strat gros de zahar. Merele si perele curatate de coaje si taiate felii groase de 5 mm. se tavalesc prin zahar si se aseaza in forma intr-un strat alternand cu zahar si bucatele de unt. Se baga la cuptor pana se carameleaza fructele.Cand se scot din cuptorse repartizeaza o parte din ele pe fundul formei,restul se amesteca cu orezul fiert cu lapte.Se mai pune in orez 100gr. zahar,mirodenii(scortisoara pe fructe), ouale pe rand. Deasupra se pun bucatele de margarina. Se coace la cuptor pana se rumeneste putin deasupra. Se rastoarna cand se racoreste. Sosul de zahar ars din tava este o garnitura pentru budinca.
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii