autor:

Cely Snijec

» » , Retete de post, Retete vegetariene

Budinca de orez cu legume

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 martie 2009

Ingrediente
200 g orez, o ceapa, 2 morcovi, 1 radacina pastarnac, 1 radacina patrunjel, 5 linguri ulei, ketchup, patrunjel verde, condimente dupa placere

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Ceapa se caleste in ulei,se adauga radacinile de morcov, patrunjel si pastarnac date pe razatoarea mica,orezul si doua cesti de apa.Se condimenteaza si se lasa sa fiarba
Se tapeteaza un vas de yena (uns cu margarina)cu rondele de morcov si patrunjel. Orezul fiert se asaza in vasul de yena,se orneaza dupa imaginatie cu rondele de radacinoase fierte, se stropeste cu ketchup si se da la cuptor pentru 10 minute.Inainte de a servi se presara cu patrunjel verde. Se serveste cu muraturi sau salata proaspata
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de orez cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Trufe cu seminte de canepa si quinoa

Trufe cu seminte de canepa si quinoa

Aceste bombonici sunt perfecte pentru copii mai ales pentru ca nu au zahar si apoi pentru proprietatile

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Supa crema de linte cu taitei lati- Regag adass-specific palestiniana

Supa crema de linte cu taitei lati- Regag adass-specific palestiniana

Supa crema de linte Lintea se curata si se spala. Intr-o cratita antiaderenta se prajeste ceapa

7 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 200 g orez
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 5 linguri ulei
  • ketchup
  • patrunjel verde
  • condimente dupa placere

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

67 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Penne cu legume