Ceapa se caleste in ulei,se adauga radacinile de morcov, patrunjel si pastarnac date pe razatoarea mica,orezul si doua cesti de apa.Se condimenteaza si se lasa sa fiarba
Se tapeteaza un vas de yena (uns cu margarina)cu rondele de morcov si patrunjel. Orezul fiert se asaza in vasul de yena,se orneaza dupa imaginatie cu rondele de radacinoase fierte, se stropeste cu ketchup si se da la cuptor pentru 10 minute.Inainte de a servi se presara cu patrunjel verde. Se serveste cu muraturi sau salata proaspata
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii