Se curata cateva mere frumoase de coaja, se taie felii subtiri, se presara cu zahar si se tin asa o jumatate de ora. Se fierbe orezul ca pentru orez cu lapte cu o lingura mai mult de zahar, adaugand unt proaspat cat o nuca. Se lasa sa se racoreasca. Se adauga 3 galbenusuri si 3 albusuri facute spuma. Se unge o forma bine cu unt, se presara pesmet. Se pune un rand de orez, unul de mere si asa mai departe, pana ce totul e asezat in forma. Se coace la cuptor cam o ora. Se lasa zece minute deoparte, se rastoarna.
Se serveste cu sirop de fructe sau sos de vin.



Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...
Varza a la Cluj
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii