Orezul se spala si se fierbe in apa clocotita timp de 10 minute. Se scurge apa, iar peste orez se toarna lapte fierbinte, se adauga sare si se fierbe, timp de 25-30 de minute, amestecind mereu. Se adauga apoi zahar, oua, stafide si se amesteca bine. Se pune orezul intr-o tava sau intr-o cratita unsa cu unt si presarata cu pesmet si se da la cuptor.
Cind budinca este gata, se aseaza pe un platou, se taie in portii si se serveste cu sirop de fructe
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii