1.Orezul spalat se fierbe in lapte cu putina sare.Se lasa la racit.
2.Intre timp, se amesteca untul cu zaharul si coaja rasa de lamaie.Se adauga stafidele ,orezul fiert ,albusurile batute spuma si se amesteca usor.
3.Intr-o tava unsa cu unt si presarata cu pesmet ,se toarna compozitia si se coace.Dupa ce a fost scoasa din cuptor ,se lasa 5 minute,apoi se taie bucati sub forma de patrate.
4.Se serveste cu sos de zmeura,care se obtine astfel:se mixeaza zmeura si se adauga zaharul pudra.Se orneaza cu menta proaspata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii