1.Orezul spalat se fierbe in lapte cu putina sare.Se lasa la racit.
2.Intre timp, se amesteca untul cu zaharul si coaja rasa de lamaie.Se adauga stafidele ,orezul fiert ,albusurile batute spuma si se amesteca usor.
3.Intr-o tava unsa cu unt si presarata cu pesmet ,se toarna compozitia si se coace.Dupa ce a fost scoasa din cuptor ,se lasa 5 minute,apoi se taie bucati sub forma de patrate.
4.Se serveste cu sos de zmeura,care se obtine astfel:se mixeaza zmeura si se adauga zaharul pudra.Se orneaza cu menta proaspata.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii