Punem painea sa se inmoaie in lapte, apoi o dam prin masina de tocat.
Adaugam 1 praf de sare, esenta de vanilie, scortisoara si nucsoara, apoi coaja de portocale.
Incorporam pe rand ouale batute, zaharul si 100 g ciocolata topita la baine-marie, amestecand de fiecare data pentru a omogeniza compozitia.
La sfarsit adaugam merele rase si stoarse bine de suc, nucile si stafidele.
Amestecam bine compozitia. Turnam totul intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet, apoi o punem la cuptor sa se coaca timp de 45 minute la 180°C (cuptorul trebuie sa fie preancalzit). Dupa ce se coace, o scoatem din cuptor si o tapetam cu restul de ciocolata topita la baine-marie.
Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii