Ingrediente
300 g panetone, 4 oua, 100 g zahar, 500 ml lapte, 2 mere, coaja rasa de la o lamaie
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
4 voturi
Mod de preparare
Laptele amestecat cu coaja rasa de lamaie il punem la incalzit.Batem ouale cu zahar si adaugam laptele fierbinte.Ungem o tava de cozonac cu unt,asezam un strat de felii de panetone,merele curatate si taiate felii,turnam jumatate din compozitia de lapte cu oua.Punem un alt rand de panetone si turnam restul de lapte.Dam la cuptorul preincalzit la 160-180 grade pt 40-45 minute.Cand s-a racit pudram cu zahar.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2011
O bunatate! *****
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2011
ce delicioasa e!
maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2011
Tare buna trebuie sa fie.
panseluta (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2011
cred ca e o reteta buna atunci cand iti ramane panetone.