autor:

mihaela idriceanu

» » Dulciuri diverse

budinca de panetone cu mere

Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 ianuarie 2011

Ingrediente
300 g panetone, 4 oua, 100 g zahar, 500 ml lapte, 2 mere, coaja rasa de la o lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Taiem panetonele felii.
Laptele amestecat cu coaja rasa de lamaie il punem la incalzit.Batem ouale cu zahar si adaugam laptele fierbinte.Ungem o tava de cozonac cu unt,asezam un strat de felii de panetone,merele curatate si taiate felii,turnam jumatate din compozitia de lapte cu oua.Punem un alt rand de panetone si turnam restul de lapte.Dam la cuptorul preincalzit la 160-180 grade pt 40-45 minute.Cand s-a racit pudram cu zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "budinca de panetone cu mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu branza dulce de vaci

Prajitura cu branza dulce de vaci

M-au luat emotiile cand am vazut iarasi pe masa branza de vaci si m-am pregatit sufleteste pentru

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Muffins Manhattan

Muffins Manhattan

Mai întâi se prepară aluatul sfărâmicios amestecând cu degetele toate ingredientele

2 voturi    2 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 3 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine):

    A ieşit grozav cu felii de cozonac si afine!

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine):

    A iesi grozav cu felii de cozonac si afine.

  • Fara foto

    dana (Maestru bucatar):

    complimenti fff buna ,eu am preparato si nea placut,numai cà an dublat cantitatile,dar mia venit ff buna delicioasa si am pus altà esenta de vanilie in lapte

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2012

    Delicios...

  • Fara foto

    dana (Maestru bucatar) , 10 ianuarie 2011

    fb si usor de preparat

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2011

    Am făcut si eu ceva asemănator cu felii cozonac ramase de la Craciun si cu afine.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2011

      O bunatate! *****

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2011

      ce delicioasa e!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2011

      Tare buna trebuie sa fie.

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2011

      cred ca e o reteta buna atunci cand iti ramane panetone.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 300 g panetone
  • 4 oua
  • 100 g zahar
  • 500 ml lapte
  • 2 mere
  • coaja rasa de la o lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela idriceanu
prajitura cu ananas

prajitura cu ananas

Din 180 g zahar se face zahar ars.Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de de ananas taiate in

17 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Oul se bate cu 150 de grame de zahar si praful de sare.Adaugam faina,alternand cu laptele,astfel

13 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura cu cocos si ricotta

Prajitura cu cocos si ricotta

Se bat ouale cu zahar cateva minute, se adauga ricotta, nuca de cocos si la urma laptele sau lichiorul.

4 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicios...

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Placinta cu mar si migdale