Taiem panetonele felii.
Laptele amestecat cu coaja rasa de lamaie il punem la incalzit.Batem ouale cu zahar si adaugam laptele fierbinte.Ungem o tava de cozonac cu unt,asezam un strat de felii de panetone,merele curatate si taiate felii,turnam jumatate din compozitia de lapte cu oua.Punem un alt rand de panetone si turnam restul de lapte.Dam la cuptorul preincalzit la 160-180 grade pt 40-45 minute.Cand s-a racit pudram cu zahar.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii