Se da brinza prin sita sau se sfarima bine cu furculita, se amesteca cu ouale intregi, puse unul cite unul, grisul, faina si sarea. Din ¾ din compozitie se prepara papanasi: se pun in apa clocotita cu lingurita in forma de galuste si se lasa sa fiarba. Papanasii sint fierti cind, dupa ce s-au ridicat deasupra, mai dau 1-2 clocote. Se scot cu lingura de spuma si se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet: un rind de papanasi fierti, un strat din compozitia oprita nefiarta, la care s-a mai adaugat 3 linguri de smintina. Se umple forma, deasupra trebuind sa ramina un rind de papanasi. Se da la cuptor potrivit
Se servesc cu smintina si cascaval ras
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii