Se pune apa cu sare intr-o cratita adanca si cand apa fierbe turnam pastele si lasam sa fiarba pana cand sant aproape gata. Le strecuram si le amestecam cu 3-4 linguri ulei de masline ca sa nu se lipeasca si le dau si un gust aparte. Lasam sa se raceasca.
In alt bol batem ouale putin si amestecam cu branzeturile si maslinele adaugam putina sare, piper la gust si putin thime macinat cu susan - merge bine la branza - si adaugam si pastele incorporand bine ca totul sa fie cuprins in compozitie. Turnam compozitia intr-un pyrex potrivit sau o tava uns cu putin ulei de masline si asezam ca budinca sa fie uniforma presaram branza galbena si coacem la 180 de grade 20-30 de minute pana budinca este usor rumenita.
Se serveste calduta alaturi de o salata verde sau putina smantana si chiar simpla. Este gustoasa si sanatoasa buna si ptr copii usor de facut.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii