Ingrediente
500 g de paste (pene sau fusili sau fundulite), 500 g urda de capra 5%, 250 g de telemea de oi, 100 g masline verzi fara samburi taiate rondele, ulei de masline, 4oua, putin cascaval ras sau alta branza galbena care va place
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
2 voturi
Mod de preparare
In alt bol batem ouale putin si amestecam cu branzeturile si maslinele adaugam putina sare, piper la gust si putin thime macinat cu susan - merge bine la branza - si adaugam si pastele incorporand bine ca totul sa fie cuprins in compozitie. Turnam compozitia intr-un pyrex potrivit sau o tava uns cu putin ulei de masline si asezam ca budinca sa fie uniforma presaram branza galbena si coacem la 180 de grade 20-30 de minute pana budinca este usor rumenita.
Se serveste calduta alaturi de o salata verde sau putina smantana si chiar simpla. Este gustoasa si sanatoasa buna si ptr copii usor de facut.