Budinca de paste cu branza de capra

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Budinca de paste cu branza de capra

Ingrediente

  • 500 g de paste (pene sau fusili sau fundulite)
  • 500 g urda de capra 5%
  • 250 g de telemea de oi
  • 100 g masline verzi fara samburi taiate rondele
  • ulei de masline
  • 4oua
  • putin cascaval ras sau alta branza galbena care va place

Mod de preparare

Se pune apa cu sare intr-o cratita adanca si cand apa fierbe turnam pastele si lasam sa fiarba pana cand sant aproape gata. Le strecuram si le amestecam cu 3-4 linguri ulei de masline ca sa nu se lipeasca si le dau si un gust aparte. Lasam sa se raceasca.

In alt bol batem ouale putin si amestecam cu branzeturile si maslinele adaugam putina sare, piper la gust si putin thime macinat cu susan - merge bine la branza - si adaugam si pastele incorporand bine ca totul sa fie cuprins in compozitie. Turnam compozitia intr-un pyrex potrivit sau o tava uns cu putin ulei de masline si asezam ca budinca sa fie uniforma presaram branza galbena si coacem la 180 de grade 20-30 de minute pana budinca este usor rumenita.

Se serveste calduta alaturi de o salata verde sau putina smantana si chiar simpla. Este gustoasa si sanatoasa buna si ptr copii usor de facut.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura