Se pune apa cu sare intr-o cratita adanca si cand apa fierbe turnam pastele si lasam sa fiarba pana cand sant aproape gata. Le strecuram si le amestecam cu 3-4 linguri ulei de masline ca sa nu se lipeasca si le dau si un gust aparte. Lasam sa se raceasca.
In alt bol batem ouale putin si amestecam cu branzeturile si maslinele adaugam putina sare, piper la gust si putin thime macinat cu susan - merge bine la branza - si adaugam si pastele incorporand bine ca totul sa fie cuprins in compozitie. Turnam compozitia intr-un pyrex potrivit sau o tava uns cu putin ulei de masline si asezam ca budinca sa fie uniforma presaram branza galbena si coacem la 180 de grade 20-30 de minute pana budinca este usor rumenita.
Se serveste calduta alaturi de o salata verde sau putina smantana si chiar simpla. Este gustoasa si sanatoasa buna si ptr copii usor de facut.
Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcReteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.
Jeleu de zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu