Ingrediente
200 gr de paste fundulite, 3 oua, 2 cutii de ton in apa-160 gr fiecare, 11/2 pahar de zacusca sau alta salata de legume gatita si rece, 250 gr de branza sarata de gen telemea nu tare sarata, sare,piper la gust, 2-3 linguri ulei de masline
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
8 voturi
Mod de preparare
Intr-un bol mare se bat putin ouale cu branza se adauga ton scurs de apa si faramitat zacusca si la urma pastele se amesteca bine ca compozitia sa fie uniforma se da la gust cu sare, piper la nevoie dupa gust.
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade se unge o tava de 20*30 cm cu putin ulei si se toarna compozitia inauntru si se niveleaza. Se coace la cuptor la 180 de grade 20-30 de minute pana este rumenita frumos.Cand este gata este bine de lasat sa se raceasca usor si dupa aceia de servit. Este mai gustoasa rece si merge bine la o masa de pranz usoara.