Pastele (eu am ales penne deoarece se amesteca mai bine cu restul de ingrediente, pentru ca sunt scurte) se pun la fiert în apă cu puţină sare şi un strop de ulei. Când sunt gata, se scurg de apă şi se combină cu smantana, telemeaua rasă mare, insa nu toata, cam 3/4, ouăle bătute, piperul şi mărarul tocat.
Se tapetează forma cu hartie de copt şi se pune compoziţia. Mai intai jumatate din ea, apoi mazarea, restul de compozitie si pe deasupra restul de telemea rasa. Se dă la cuptor pana se rumeneste. Se serveşte caldă sau rece cu kechup.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii