autor:

Fara foto

» » Budinci

Budinca de paste sarata la cuptor

Autor: Ana-Maria B. (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 12 iunie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ana-Maria B. (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 12 iunie 2014

Ingrediente
350 g de paste penne, 4 lg de smantana, 10 oua, 1 kg de telemea de vaca, nu foarte sarata, 1 conserva mare de mazare, 1 legatura de marar, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Pastele (eu am ales penne deoarece se amesteca mai bine cu restul de ingrediente, pentru ca sunt scurte) se pun la fiert în apă cu puţină sare şi un strop de ulei. Când sunt gata, se scurg de apă şi se combină cu smantana, telemeaua rasă mare, insa nu toata, cam 3/4, ouăle bătute, piperul şi mărarul tocat.



Se tapetează forma cu hartie de copt şi se pune compoziţia. Mai intai jumatate din ea, apoi mazarea, restul de compozitie si pe deasupra restul de telemea rasa. Se dă la cuptor pana se rumeneste. Se serveşte caldă sau rece cu kechup.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste sarata la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Budinci
Budinca cu mere si struguri

Budinca cu mere si struguri

Se pune la fiert laptele cu zaharul.Se ia de pe foc si se lasa 10 minute.Intr-o alta oala se adauga

9 voturi    6 comentarii
20 min
Budinci
Budinca de orez cu capsuni si frisca

Budinca de orez cu capsuni si frisca

Puneti laptele, un varf de sare si zaharul la foc mic pana se topesc toate. Adaugati si coaja de

5 voturi    2 comentarii
40 min
Budinci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mariana Cozma , 23 noiembrie 2015

    si mararul ai uitat.

  • Fara foto

    Ana-Maria B. (Maestru bucatar) , 30 septembrie 2014

    Buna kok miori! Branza nu era foarte sarata. Mie imi place branza, cum se intinde cand este calda, si mai ales in combinatie cu pastele, insa fiecare adapteaza ingredientele in functie de preferinte, nu-i asa?

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2014

    Oare nu este prea multa branza sarata?

    • Fara foto

      Anca Irina Muscalu , 25 iulie 2014

      Unde ai citit mere era vorba de 1 conserva MARE de mazare.

    • Fara foto

      Valentina Țușca , 25 iulie 2014

      In reteta se vorbeste despre mere ,dar nu respre mazare,cred ca au incurcat ceva'

    • Fara foto

      Ana-Maria B. (Maestru bucatar) , 19 iunie 2014

      Evident, se poate inlocui sau scoate orice ingredient. Fiecare, dupa gust/preferinte!!

    • Fara foto

      Claudia Bricov , 17 iunie 2014

      fara mazare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Fara foto

      Nicuta Moisa , 15 iunie 2014

      Nici n-am auzit de budinca cu mazare, eu o fac cu branza de vaci proaspata,paste pane sau macaroane !

    • Fara foto

      Elena Nastase , 15 iunie 2014

      cred ca este delicioasa......cu mazare nu am facut niciodata. am sa incerc.multumesc de reteta !!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 350 g de paste penne
  • 4 lg de smantana
  • 10 oua
  • 1 kg de telemea de vaca
  • nu foarte sarata
  • 1 conserva mare de mazare
  • 1 legatura de marar
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Ana-Maria B. (Maestru bucatar)

Buna kok miori! Branza nu era foarte sarata. Mie imi place branza, cum se intinde cand este calda, si mai ales in combinatie cu pastele, insa fiecare adapteaza ingredientele in functie de preferinte, nu-i asa?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Budinci

Budinca de paste cu ton salata si branza Budinca de paste cu ton salata si branza

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de ulei de masline ca sa nu se lipeasca

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Budinci
Crema de lamaie Crema de lamaie

Economica, sănătoasă și ușor de facut. Cea mai buna crema este cea făcută în casă. Se poate folosi pentru prajituri, rulade

2 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Budinca cu penne si telemea de oaie