Pastele (eu am ales penne deoarece se amesteca mai bine cu restul de ingrediente, pentru ca sunt scurte) se pun la fiert în apă cu puţină sare şi un strop de ulei. Când sunt gata, se scurg de apă şi se combină cu smantana, telemeaua rasă mare, insa nu toata, cam 3/4, ouăle bătute, piperul şi mărarul tocat.
Se tapetează forma cu hartie de copt şi se pune compoziţia. Mai intai jumatate din ea, apoi mazarea, restul de compozitie si pe deasupra restul de telemea rasa. Se dă la cuptor pana se rumeneste. Se serveşte caldă sau rece cu kechup.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii