Se curata pestele, se goleste si se spala, apoi se scot oasele si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca cu miezul de piine muiat in lapte si bine stors, se adauga sare si piper. Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile, albusurile batute spuma si pestle si se amesteca totul bine. Se asaza compozitia intr-un servet udat si stors si I se da forma unui salam. Se leaga bine si se pune sa fiarba acoperit ½ ora intr-o cratita cu apa clocotita in care au fiert in prealabil ½ kg zarzavat de supa. Se scoate, se desface din servet si se asaza pe o farfurie, iar deasupra se toarna fie unt proaspat topit si zeama de lamiie, fie un sos de ciuperci sau maioneza.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii