Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 kg salau sau alt peste cu carne alba, 100g unt, 150g piine alba, putin lapte, 3 oua, sare, piper, ½ kg zarzavat de supa
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se curata pestele, se goleste si se spala, apoi se scot oasele si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca cu miezul de piine muiat in lapte si bine stors, se adauga sare si piper. Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile, albusurile batute spuma si pestle si se amesteca totul bine. Se asaza compozitia intr-un servet udat si stors si I se da forma unui salam. Se leaga bine si se pune sa fiarba acoperit ½ ora intr-o cratita cu apa clocotita in care au fiert in prealabil ½ kg zarzavat de supa. Se scoate, se desface din servet si se asaza pe o farfurie, iar deasupra se toarna fie unt proaspat topit si zeama de lamiie, fie un sos de ciuperci sau maioneza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de peste" nu uita sa-i faci un
review
Pestele (eu folosesc cod), curatat de piele si oase, se toaca marunt. Se amesteca bine cu chiflele
14 voturi
1 comentariu
40 min
Noua ni s-a parut o budinca exagerat de gustoasa ... sa vedem cum vi se va parea voua :)
Spalam
0 voturi
0 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate