Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
Un salau sau o stiuca, 2 linguri de unt, 2 franzelute muiate in lapte, o ceapa, 4 oua, sare, piper
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se curata si se spala pestele, se scot cu grija toate oasele si se toca marunt. Se freaca spuma 2 linguri de unt si se amesteca cu 2 franzelute muiate in lapte si stoarse, putina ceapa tocata, 4 oua intregi, pestele taiat marunt, sare, piper. Intr-un castron se aseaza un servet in asa fel incat sa iasa capetele peste marginea castronului. Se pune compozitia de mai sus, se aduna marginile servetului, se leaga cu o sfoara, dandu-i forma rotunda. Se fierb 3/4 ora si cand e gata se scoate din servet si se serveste cu sos de unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de peste" nu uita sa-i faci un
review
Pestele (eu folosesc cod), curatat de piele si oase, se toaca marunt. Se amesteca bine cu chiflele
14 voturi
1 comentariu
40 min
Noua ni s-a parut o budinca exagerat de gustoasa ... sa vedem cum vi se va parea voua :)
Spalam
0 voturi
0 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate