Piinea toast felii se unge cu unt si se taie in felii mai mici. Se asaza in strat intr-o forma de cuptor si se presara fructele si stafidele. Separat, se bat albusurile impreuna cu zaharul praf si se aduga esenta si laptele. Totul se toarna peste piine. Se da la cuptor la foc potrivit cam 40 minute.
Se serveste cald, linga cacao, ciocolata fiebinte, ceai

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii