Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 franzela, 2-3 oua, 150g unt, 1 litru lapte, 200 gr. zahar, fructe din dulceata
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Se taie franzela felii. Se unge forma cu unt. Se asaza un rind de felii de franzela, se ung cu dulceata de visine sau alta dulceata si se continua astfel pina se termina franzela. Se bat ouale intregi, apoi se adauga putin cite putin lapte indulcit si fierbinte si se toarna peste franzela. Se da la cuptor sa se rumeneasca. Nu trebuie sa se umple forma, deoarece piinea isi mareste volumul si poate da afara din forma.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de piine cu dulceata" nu uita sa-i faci un
review
Dam pe razatoarea mare cascavalul si branza.Spalam si curatam dovleceii,ii taiem rondele si ii vom
27 voturi
13 comentarii
1h 30 min
Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare si se fierb doar jumatate din timpul indicat pe pachet.
19 voturi
10 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate