Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 franzela, 1 ½ kg mere, 3 linguri zahar, coaja de lamiie, 1 lingurita scortisoara, 4 oua, 1 pahar lapte, 100 g unt
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se moaie franzela in lapte si se stoarce; se freaca untul spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, miezul de franzela, scortisoara si se amesteca bine. Se adauga albusurile spuma, coaja de lamiie si se amesteca usor. In forma unsa si presarata cu pesmet se pune un strat din aceasta compozitie, un rind de mere curatate si taiate felii. Se coace la foc potrivit.
Se serveste cu sos de vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de piine cu mere" nu uita sa-i faci un
review
Laptele ( din care se pastreza cca 100ml) se puna la incalzit cu zaharul pana se topeste.
Separat
12 voturi
8 comentarii
15 min
Se pune apa cu sare si un pic de ulei, la fiert, iar la primul clocot se pun pastele. Se lasa pastele
10 voturi
2 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate