Piinea alba, fara coaja, se taie felii care se ung cu unt si se aseaza in rinduri indesate, intr-o forma unsa cu unt. Se amesteca ouale cu zaharul, se subtiaza treptat cu lapte fierbinte, se adauga sare si praf de vanilie. Se amesteca totul bine si se toarna peste feliile de piine. Cind piinea s-a imbibat bine cu compozitia din oua si lapte, budinca se pune la copt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii