Budinca de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca orez
  • 4 cesti apa
  • 1/2 kg mere
  • 1/2 borcan dulceata
  • 1 margarina
  • 200 g zahar
  • scortisoara
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • o lamaie

Mod de preparare

Fierb orezul cu apa. Curat merele, tai felii, le stropesc cu zeama de lamaie, zahar, scortisoara si un plic de zahar vanilat. Cand orezul este fiert, il amestec, cu 1/2 margarina si zaharul ramas. Asez intr-un vas de yena uns cu margarina, un strat de orez, un strat de mere, gemul, iar un strat de orez. Tai cuburi de margarina peste stratul de orez, presar cu zahar vanilat si coaja de lamaie. Daca doriti puteti orna cu fructe confiate sau din dulceata. Dau la cuptorul incins pentru 15 minute. Se poate servi atat cald cat si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor