1- se curata prazul si se taie in rondele subtiri.Rosiile se oparesc, se cojesc, li se scoate cotorul, iar pulpa se taie feliute.Se cojeste gulia, se spala si se taie in felii subtiri.Verdeturile se curata, se spala si se toaca marunt.Mozzarella se scurge si se taie cubulete.
2- feliile de praz, rosiile si gulia se aseaza se aseaza intr-o tava termorezistenta unsa cu unt, sub forma unor solzi, astfel incat sa se acopere partial.Se presara verdeturile, iar apoi totul se condimenteaza cu sare si piper.
3-se amesteca smantana cu laptele si se toarna peste legume.Deasupra se presara cascavalul ras, iar apoi mozzarella taiata cubulete, dupa care se sfarama untul.
4- se introduce tava in cuptorul rece si se coace la 180 grade C timp de aprox 40 de minute, timp in care suprafata devine aurie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii