Ingrediente
Pentru 4 portii:, 4 fire medii de praz, 3 rosii medii, 1 gulie mica, 1 legatura de verdeturi, 125 g mozzarella, sare, piper macinat, 150 ml smantana, 150 ml lapte, 100 g cascaval tare ras (parmezan sau Edam), 30 g unt
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
0 voturi
Mod de preparare
2- feliile de praz, rosiile si gulia se aseaza se aseaza intr-o tava termorezistenta unsa cu unt, sub forma unor solzi, astfel incat sa se acopere partial.Se presara verdeturile, iar apoi totul se condimenteaza cu sare si piper.
3-se amesteca smantana cu laptele si se toarna peste legume.Deasupra se presara cascavalul ras, iar apoi mozzarella taiata cubulete, dupa care se sfarama untul.
4- se introduce tava in cuptorul rece si se coace la 180 grade C timp de aprox 40 de minute, timp in care suprafata devine aurie.
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010
Nu ramane apoasa?