Toate resturile si ardeii se taie cubulete si se pun intr-un castron unde se amesteca cu ouale intregi, ketchupul si smantana. In loc de ketchup putem folosi bulion iar in loc de smantana - lapte sau iaurt. Se pun si taiteii fierti si se amesteca bine. Daca mai este cazul (compozitia este tare) mai punem un ou. Se unge o forma Jena cu margarina, unt, untura sau ulei, se toarna compozitia in ea si se da la cuptorul incalzit in prealabil, timp de 20-25 de minute (foc mediu). Se serveste direct din vas, cu salata sau muraturi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii