autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Budinca de resturi

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
200 g de taitei fierti in apa, 100 g de resturi de friptura sau de mezeluri, 100 g de cascaval uscat in frigider, 3 linguri de ketchup, 2 linguri de smantana (daca avem), 2 oua intregi, 2-3 ardei, alte resturi alimentare (oua fierte, masline, rest de tocanita, cartofi fierti sau rest de piure etc).

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Toate resturile si ardeii se taie cubulete si se pun intr-un castron unde se amesteca cu ouale intregi, ketchupul si smantana. In loc de ketchup putem folosi bulion iar in loc de smantana - lapte sau iaurt. Se pun si taiteii fierti si se amesteca bine. Daca mai este cazul (compozitia este tare) mai punem un ou. Se unge o forma Jena cu margarina, unt, untura sau ulei, se toarna compozitia in ea si se da la cuptorul incalzit in prealabil, timp de 20-25 de minute (foc mediu). Se serveste direct din vas, cu salata sau muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de resturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
negresa cu banane

negresa cu banane

ingredientele sunt pt o tava mai mica(eu am o tava patrata cca 25/25 ).daca faceti in tava mare de

12 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Crema de vanilie cu fructe

Crema de vanilie cu fructe

Se curata merele de coaja (pastrati cateva bucati cu coaja pentru garnisit), se dau pe razatoarea

5 voturi    10 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g de taitei fierti in apa
  • 100 g de resturi de friptura sau de mezeluri
  • 100 g de cascaval uscat in frigider
  • 3 linguri de ketchup
  • 2 linguri de smantana (daca avem)
  • 2 oua intregi
  • 2-3 ardei
  • alte resturi alimentare (oua fierte
  • masline
  • rest de tocanita
  • cartofi fierti sau rest de piure etc).

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

21 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

3 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Lapte de pasare