autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Budinca de resturi

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
200 g de taitei fierti in apa, 100 g de resturi de friptura sau de mezeluri, 100 g de cascaval uscat in frigider, 3 linguri de ketchup, 2 linguri de smantana (daca avem), 2 oua intregi, 2-3 ardei, alte resturi alimentare (oua fierte, masline, rest de tocanita, cartofi fierti sau rest de piure etc).

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Toate resturile si ardeii se taie cubulete si se pun intr-un castron unde se amesteca cu ouale intregi, ketchupul si smantana. In loc de ketchup putem folosi bulion iar in loc de smantana - lapte sau iaurt. Se pun si taiteii fierti si se amesteca bine. Daca mai este cazul (compozitia este tare) mai punem un ou. Se unge o forma Jena cu margarina, unt, untura sau ulei, se toarna compozitia in ea si se da la cuptorul incalzit in prealabil, timp de 20-25 de minute (foc mediu). Se serveste direct din vas, cu salata sau muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de resturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu capsuni si blat de alune

Tarta cu capsuni si blat de alune

M-a rugat o vecina sa o ajut sa pregateasca ceva bun de 1 iunie pentru copiii ei, ea nu prea are

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Fursecuri Alfajores

Fursecuri Alfajores

Untul inmuiat se bate bine cu zaharul. Se adauga vanilia, galbenusurile pe rind si romul. Apoi se

4 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g de taitei fierti in apa
  • 100 g de resturi de friptura sau de mezeluri
  • 100 g de cascaval uscat in frigider
  • 3 linguri de ketchup
  • 2 linguri de smantana (daca avem)
  • 2 oua intregi
  • 2-3 ardei
  • alte resturi alimentare (oua fierte
  • masline
  • rest de tocanita
  • cartofi fierti sau rest de piure etc).

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

22 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

3 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Trandafiri din uscatele Trandafiri din uscatele

Untul se freaca cu faina intre palme sa se disperseze bine, fara sa ramana bucatele mici de unt. Apoi se adauga galbenusurile, smantana,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Spuma de capsuni