autor:

Fara foto

» » Aperitive

Budinca De Snitele (Pui)

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Ingrediente
piept de pui 2 buc, cascaval, 7 oua, smantana 300 ml, pesmet alb, telemea de vaca, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Preparare:
Se prepara snitelele cu ou si pesmet alb, intr-un bol se rade (pe razatoarea mare) cascavalul (o rola medie), bucata de branza (250 g), se adauga smantana si 2 oua intregi, se omogenizeaza.

Intr-un vas yena se pune un strat se snitele si un strat compozitie, iar un strat de snitele... deasupra sa fie un strat de compozitie. Se da la cuptor (preincalzit) la foc mic spre mediu cca 40 minute.


Mentiuni:
Eu prepar intr-un vas yena rotund si il tai ca pe tort :) ... este foarte satios.

Se serveste fierbinte cu garnitura de legume fierte sau o salata asortata sau pur si simplu. (garnitura sa nu contina cartof sau orez).
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca De Snitele (Pui)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Altfel de parjoale

Altfel de parjoale

Intrun castron amestecam carnea tocata, usuroiul maruntit, patrunjelul, mazarea, porumbul, oul, boiaua,

10 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Snitel Parizian

Snitel Parizian

Se portioneaza muschiuletul de porc in feli groase de 2-3cm .Se condimenteaza, se bate cu ciocanul

23 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • piept de pui 2 buc
  • cascaval
  • 7 oua
  • smantana 300 ml
  • pesmet alb
  • telemea de vaca
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute la cuptor