In vasul de gatit se toarna apa , sarea si se seteaza 10 minute BOIL pentru a fierbe apa inainte de a pune spaghetele la fiert. Dupa fierberea apei se adauga spaghetele si se fixeaza programul pentru 10 minute STEW.
Spaghetele fierte, scurse bine se amesteca cu compozitia formata din branza de oaie,cascaval, branza de vaci, smantana, un ou si un varf de cutit de nucsoara. Se niveleaza si se toarna pe toata suprafata un ou batut, iar dupa preferinta se poate presara cascaval ras. Se seteaza aparatul pentru coacere - BAKE timp de 45 de minute la o temperatura de 180 grade.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii