Se scoate spanacul congelat si se lasa la dezghetat intr-o strecuratoare. Separat amestecam toate celelalte ingrediente: branza de vaci proaspata, cele 10 oua batute bine cu telul, 8 linguri de faina se incorporeaza bine, smantana groasa, ceapa verde, mararul verde tocat cat mai fin,maslinele taiate feliute subtiri,usturoiul la fel, sare, piper proaspat macinat, un praf de menta, vegeta fara sare si la urma spanacul scurs, amestecam bine si il punem intr-o forma la cuptor pentru cel putin 50 de minute. Daca este nevoie sa stea mai mult in cuptor, il putem lasa sa se raceasca in cuptor. Este o garnitura, foarte buna pentru friptura sau orice fel de carne pregatita.Aceasta budinca este foarte gustoasa.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii