autor:

Fara foto

» » Budinci

Budinca de taietei cu spanac

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 5 persoane): 250 g taietei lati (cu oua), , sare, , 1 lingura ulei de masline, , 450 g spanac congelat (piure), , 400 g branza de vaci, , 1/8 apa fiarta cu Vegeta, , 2 oua, , 2 catei de usturoi, , piper proaspat macinat, , nucsoara rasa,, 80 g branza de burduf sau cascaval.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb taieteii in apa sarata (conform indicatiilor de pe ambalaj). Se strecoara si se amesteca cu uleiul de masline. Se scoate spanacul din punga, se da intr-un clocot de apa, se scurge bine. Se amesteca branza de vaci cu ouale, apa fiarta cu Vegeta, usturoiul dat pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de nucsoara. Separat, se amesteca macaroanele, spanacul si branza de vaci si se pun intr-un vas de Jena. Se presara branza de burduf faramitata sau cascavalul taiat in bucatele mici. Se baga budinca la cuptor si se lasa 25 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de taietei cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Budinci
budinca de clatite cu branza

budinca de clatite cu branza

Se bat ouale, se amesteca cu sarea, sifonul, faina, apoi laptele, la fel ca pt clatite. Se prajesc

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Budinci
Budinca de gris cu mere

Budinca de gris cu mere

Se pun 500 ml de lapte la fiert impreuna cu zaharul vanilat si coaja de la o portocala/nucsoara.Cand

61 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 5 persoane): 250 g taietei lati (cu oua)
  • sare
  • 1 lingura ulei de masline
  • 450 g spanac congelat (piure)
  • 400 g branza de vaci
  • 1/8 apa fiarta cu Vegeta
  • 2 oua
  • 2 catei de usturoi
  • piper proaspat macinat
  • nucsoara rasa,
  • 80 g branza de burduf sau cascaval.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Budinci

Budinca de paste cu ton salata si branza Budinca de paste cu ton salata si branza

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de ulei de masline ca sa nu se lipeasca

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Budinci
Crema de lamaie Crema de lamaie

Economica, sănătoasă și ușor de facut. Cea mai buna crema este cea făcută în casă. Se poate folosi pentru prajituri, rulade

2 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Orez cu capsune