autor:

Fara foto

» » Aperitive

Budinca de taietei cu spanac

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 5 portii): 250 g taietei lati, , sare, , 1 lingura ulei de masline, , 450 g spanac congelat, , 400 g branza de vaci, , 1/8 l concentrat de legume (Knorr+apa), , 2 oua, , 2 catei de usturoi, , piper, , nucsoara rasa, , 80 g cascaval.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb taieteii al dente in apa cu sare, se scurg si se toarna peste ei uleiul. Spanacul decongelat, se stoarce bine intr-o sita. Se amesteca branza de vaci, zeama de legume, ouale si usturoiul presat si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara si crema astfel obtinuta se incorporeaza, impreuna cu spanacul, in taieteii fierti si scursi. Se toarna intr-o forma termorezistenta, se presara cu cascaval ras si se dau 25 de minute la cuptorul incins la 180ş.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de taietei cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Zacusca simpla

Zacusca simpla

Punem la cuptor vinetele ,ardeii grasi si iute pentru o ora la 250 de grade(cuptorul sa fie deja

3 voturi    1 comentariu
3h
Aperitive
Muraturi asortate

Muraturi asortate

Toate ingredientele feliate se aseaza in borcane, peste ele se toarna saramura. Borcanele se inchid

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 5 portii): 250 g taietei lati
  • sare
  • 1 lingura ulei de masline
  • 450 g spanac congelat
  • 400 g branza de vaci
  • 1/8 l concentrat de legume (Knorr+apa)
  • 2 oua
  • 2 catei de usturoi
  • piper
  • nucsoara rasa
  • 80 g cascaval.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Drob din ficatei de pasare