autor:

» » Aperitive

Budinca de taietei cu spanac

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 5 portii): 250 g taietei lati, , sare, , 1 lingura ulei de masline, , 450 g spanac congelat, , 400 g branza de vaci, , 1/8 l concentrat de legume (Knorr+apa), , 2 oua, , 2 catei de usturoi, , piper, , nucsoara rasa, , 80 g cascaval.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb taieteii al dente in apa cu sare, se scurg si se toarna peste ei uleiul. Spanacul decongelat, se stoarce bine intr-o sita. Se amesteca branza de vaci, zeama de legume, ouale si usturoiul presat si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara si crema astfel obtinuta se incorporeaza, impreuna cu spanacul, in taieteii fierti si scursi. Se toarna intr-o forma termorezistenta, se presara cu cascaval ras si se dau 25 de minute la cuptorul incins la 180ş.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de taietei cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi In Crusta De Mustar

Cartofi In Crusta De Mustar

Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii

9 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de vinete cu leurda si maioneza

Salata de vinete cu leurda si maioneza

Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace. Se intorc

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 5 portii): 250 g taietei lati
  • sare
  • 1 lingura ulei de masline
  • 450 g spanac congelat
  • 400 g branza de vaci
  • 1/8 l concentrat de legume (Knorr+apa)
  • 2 oua
  • 2 catei de usturoi
  • piper
  • nucsoara rasa
  • 80 g cascaval.

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Ciuperci umplute