autor:

Fara foto

» » Aperitive

Budinca de taietei cu spanac

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 5 portii): 250 g taietei lati, , sare, , 1 lingura ulei de masline, , 450 g spanac congelat, , 400 g branza de vaci, , 1/8 l concentrat de legume (Knorr+apa), , 2 oua, , 2 catei de usturoi, , piper, , nucsoara rasa, , 80 g cascaval.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb taieteii al dente in apa cu sare, se scurg si se toarna peste ei uleiul. Spanacul decongelat, se stoarce bine intr-o sita. Se amesteca branza de vaci, zeama de legume, ouale si usturoiul presat si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara si crema astfel obtinuta se incorporeaza, impreuna cu spanacul, in taieteii fierti si scursi. Se toarna intr-o forma termorezistenta, se presara cu cascaval ras si se dau 25 de minute la cuptorul incins la 180ş.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de taietei cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Scallion Pancakes

Scallion Pancakes

Punem faina si sarea intr-un bol. Adaugam apa fierbinte. Framantam pana obtinem un aluat ferm pe

7 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Supa crema de sfecla rosie

Supa crema de sfecla rosie

Astfel, se spala legumele. Se curata de coaja, se taie bucati si se pun intr-un vas, deoparte, In

0 voturi    0 comentarii
60h
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 5 portii): 250 g taietei lati
  • sare
  • 1 lingura ulei de masline
  • 450 g spanac congelat
  • 400 g branza de vaci
  • 1/8 l concentrat de legume (Knorr+apa)
  • 2 oua
  • 2 catei de usturoi
  • piper
  • nucsoara rasa
  • 80 g cascaval.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Cosulete cu branza