autor:

Fara foto

» » Aperitive

Budinca de taietei cu spanac

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 5 portii): 250 g taietei lati, , sare, , 1 lingura ulei de masline, , 450 g spanac congelat, , 400 g branza de vaci, , 1/8 l concentrat de legume (Knorr+apa), , 2 oua, , 2 catei de usturoi, , piper, , nucsoara rasa, , 80 g cascaval.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb taieteii al dente in apa cu sare, se scurg si se toarna peste ei uleiul. Spanacul decongelat, se stoarce bine intr-o sita. Se amesteca branza de vaci, zeama de legume, ouale si usturoiul presat si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara si crema astfel obtinuta se incorporeaza, impreuna cu spanacul, in taieteii fierti si scursi. Se toarna intr-o forma termorezistenta, se presara cu cascaval ras si se dau 25 de minute la cuptorul incins la 180ş.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de taietei cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pachețele de primăvară cu legume

Pachețele de primăvară cu legume

Foile de plăcintă se lasă la dezghețat peste noapte în frigider. Ne apucăm de pregătirea

16 voturi    9 comentarii
2h
Aperitive
Drob din ficat de pui cu coastă de porc şi cxarne tocată de curcan

Drob din ficat de pui cu coastă de porc şi cxarne tocată de curcan

Modul de preparare: Fierbem ficatul şi coasta de porc, le lăsăm să se răcească, apoi le dăm

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 5 portii): 250 g taietei lati
  • sare
  • 1 lingura ulei de masline
  • 450 g spanac congelat
  • 400 g branza de vaci
  • 1/8 l concentrat de legume (Knorr+apa)
  • 2 oua
  • 2 catei de usturoi
  • piper
  • nucsoara rasa
  • 80 g cascaval.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Crema de branza cu verdeturi