Puneti la fiert 3 litri de apa cu putina sare. Cand clocoteste adaugati taiteii si lasati sa fiarba la foc mic 5 minute. Strecurati taiteii si puneti-i intr-o tava mai inaltuta unsa cu ulei.
Puneti ouale intr-un castron, faina, zaharul vanilat (praful de budinca), omogenizati, adaugati zaharul si laptele, amestecand continuu. Turnati totul peste pastele fierte si dati tava la cuptorul preincalzit, acoperita cu folie de aluminiu, 30 minute.
Indepartati folia si mai lasati tava in cuptor la foc mediu 10 minute, pana ce budinca devine aurie. Scoateti-o din cuptor, lasati sa se racoreasca, apoi portionati-o. Asezati pe farfurii cate o bucata si garnisiti cu stafide. Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii