Perlele de tapioca le-am spalat in multa apa rece .
Intr-o oala am pus 700 ml apa rece si perlele de tapioca in ea. Am lasat pe foc mic sa fiarba cam 5 minute. Dupa cele 5 minute am strecurat perlele de tapioca si le-am clatit putin sub jet de apa rece.
Perlele de tapioca impreuna cu laptele de cocos, 2 linguri indulcitorul si o jumate de pastaie vanilie le-am pus pe foc , la foc mic, si le-am lasat sa fiarba pana cand s-au ingrosat binisor. Amestecam din cand in cand sa nu se prinda de oala si sa nu se afume. Am razuit coaja de la o lime si am amestecat .
Lasam deoparte si ne ocupam de sosul de fructe.
Am folosit fructe congelate . Intr-o cratita am pus fructele congelate ,o lingura de indulcitor si foarte putina apa . Am pus totul pe foc si am amestecat pana cand s-a facut ca si un gem .
Am asezat fructele in pahare iar deasupra budinca de tapioca si am pus la frigider pana s-a intarit .
Decorati si serviti cu drag .
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii