Budinca:
Intr-un bol mixam galbenusul cu zaharul.
Adaugam zaharul pudra,faina,zaharul vanilat si cateva linguri de lapte.
Amestecam bine pana obtinem o pasta subtirica.
Restul de lapte il punem intr-o cratita la fiert.
Cand da in clocot ,tragem de pe foc laptele si turnam amestecul cu faina in fir subtire.
Punem inapoi pe foc si amestecam continuu pana se ingroasa,apoi dam deoparte.
Piure de capsuni:
Capsunile le sfaramam cu o furculita si nu in blender ca sa ramana bucati mari.
Gelatina o lasam 10 minute la inmuiat in apa rece,apoi o punem pe baie de aburi,insa fara a a o infierbanta.
Peste capsunile pisate punem zaharul pudra ,apoi gelatina calduta si amestecam energic.
Pregatim niste cupe ,pe fundul lor punem o lingura piure de capsuni,apoi un strat de budinca,un strat de capsuni , deasupra iar putina budinca.
Lasam sa se raceasca ,apoi servim.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii