Se taie varza in fisii foarte subtiri, se spala si se stoarce foarte bine. Se caleste pe jumatate in grasime, adaugind la sfirsit si vinul. Se aureste ceapa tocata in grasime si se adauga orezul, pasta de rosii si o ceasca cu apa. Se condimenteaza, se unge tava cu untura, se tapeteaza cu putin pesmet, se aseaza un strat de varza, unul de orez (deasupra sa fie tot varza) si se da tava la cuptor pentru 30 de minute.
Se serveste cu smintina si mamaliguta

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii