Se taie varza fisiute subtiri, se spala, se stoarce bine si se caleste pe jumatate in grasime. Se fierbe orezul separat si se clateste. Se unge o forma cu unt, se presara cu pesmet, se asaza un rind de varza, un rind de orez, se pune putin piper. Intre straturi se presara pesmet. Se toarna smintina, pesmetul si restul de unt si se coace.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii