Se spala bine cartofii si se fierb cu coaja in apa sarata, 15 minute.
Se curata varza de frunzele exterioare si de cotor, se spala, se taie in patru, i se scoate coceanul, apoi sferturile se taie fasii, iar fasiile in bucati cam de 3/3 cm. Se fierb 5 minute in apa sarata, se pun sa se scurga in sita.
Se curata cartofii si se taie felii. Se rade cascavalul. Se amesteca smantana cu ouale si mustarul, se adauga jumatate din cascaval, sare, piper si chimen.
Se porneste cuptorul.
Se taie carnatii in bucati de 2 cm si se prajesc usor. Se unge forma cu unt.
Se asaza, pe rand, in ea, un strat de cartofi, 2-3 linguri de oua cu smantana, un strat de varza si de carnati, apoi iarasi smantana cu oua. Se continua la fel pana ce ingredientele se sfarsesc. Deasupra se toarna smantana ramasa si restul de cascaval. Se coace la treapta a treia, 40 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii