Mod de preparare
1.Vinetele se taie felii sau cuburi, se sareaza, se lasa sa se scurga cel putin jumatate de ora, apoi se spala bine, se sterg si se prajesc in ulei. Se scurg pe hârtie absorbanta.
2.Rosiile decojite se pun intr-o tigaie, pe foc mic, cu sare si busuioc, sa scada bine.
3.Pe fundul cratitei se pune putin sos de rosii, apoi straturi alternative de vinete, brânza, parmezan, oua batute, busuioc. Stratul de deasupra este de vinete, care se presara cu parmezan ras.
4.Cratita se pune in cuptorul incins dianinte si se coace cca 45 de minute la 180˚C, sa se rumeneasca frumos.
Atentie: Usa cuptorului se deschide numai 30 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii