Se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga faina, albusurile batute spuma si visinile fara simburi. Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia si se coace. Cind se scoate budinca de la cuptor, se pudreaza bine cu zahar pudra. Se serveste rece. Dupa aceeasi reteta se poate prepara si budinca de cirese.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii