Branza scursa bine se amesteca cu 3 oua, zaharul pudra, zaharul vanilat si coaja de la lamaie rasa. Laptele se amesteca cu 3 oua si un praf de sare. Bagheta se taie felii potrivit de subtiri si se inmoaie, pe rand, in amestecul de lapte cu oua.
Ciresele se spala, li se scot samburii si se lasa la scurs.Se unge si se tapeteaza un vas termorezistent, se pun pe fund cateva felii de bagheta, se toarna crema de branza si se aseaza, intercalat, felii de bagheta. Se imprastie ciresele peste crema de branza, se stropeste totul cu unt topit si se introduce vasul in cuptorul incins la 160 grade C pentru 30-40 min.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii