Carnea se toaca impreuna cu ceapa, se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de supa de oase. Se raceste, se amesteca cu paine si se da din nou prin masina de tocat. Se adauga 2 oua, patrunjel verde, piper si sare. Compozitia obtinuta se asaza intr-o tava unsa cu ulei, deasupra se adauga o compoztie formata din ou, 50 g de faina, smantana si se presara cu cascaval. Tava se introduce la cuptor cca 30 min.
Budinca preparata se raceste putin. Patrunjelul, telina radacina si morcovii se inabusa in unt, se adauga 50 g de faina dizolvata un supa de oase, sare, lapte si se fierb cca 50 min.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii