autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Budinca din carne cu sos de legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
supa de oase, carne de vita, patrunjel radacina, faina, paine alba, lapte, morcovi, oua, smantana, telina radacina, unt, ulei, patrunjel verde, cascaval, ceapa, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se toaca impreuna cu ceapa, se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de supa de oase. Se raceste, se amesteca cu paine si se da din nou prin masina de tocat. Se adauga 2 oua, patrunjel verde, piper si sare. Compozitia obtinuta se asaza intr-o tava unsa cu ulei, deasupra se adauga o compoztie formata din ou, 50 g de faina, smantana si se presara cu cascaval. Tava se introduce la cuptor cca 30 min.
Budinca preparata se raceste putin. Patrunjelul, telina radacina si morcovii se inabusa in unt, se adauga 50 g de faina dizolvata un supa de oase, sare, lapte si se fierb cca 50 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din carne cu sos de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Placinta cu praz si cartofi

Placinta cu praz si cartofi

Cernem faina intr-un bol larg, facem o adancitura in mijloc si punem oul, sarea si untul taiat cubulete.

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv

Briose aperitiv

Ouale le batem spuma cu un tel presarand si un praf de sare. Adaugam uleiul, laptele si apa minerala. Incorporam

7 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Omleta cu leurda