autor:

Anonim

» » Aperitive

Budinca din cartofi cu carne de vita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
supa de oase, carne de vita, cartofi, ceapa, usturoi, ulei, faina, oua, paine alba, cascaval, smantana, pesmet, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata si ceapa se inabusa in ulei si 100 ml de supa de oase. Tocatura se raceste, se amesteca cu paine si se toaca din nou cu masina. Se amesteca cu oua, usturoi, patrunjel verde, piper si sare. Intr-un vas uns cu ulei si tapetat cu pesmet se asaza compozitia obtinuta intre 2 straturi de pasta de cartofi. Deasupra se adauga o compozitie formata din faina amestecata cu oua si se presara cascaval ras. Budinca se introduce la cuptor cca 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din cartofi cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • supa de oase
  • carne de vita
  • cartofi
  • ceapa
  • usturoi
  • ulei
  • faina
  • oua
  • paine alba
  • cascaval
  • smantana
  • pesmet
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Tarta cu ficatei de pui