autor:

Anonim

» » Aperitive

Budinca din cartofi cu carne de vita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
supa de oase, carne de vita, cartofi, ceapa, usturoi, ulei, faina, oua, paine alba, cascaval, smantana, pesmet, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata si ceapa se inabusa in ulei si 100 ml de supa de oase. Tocatura se raceste, se amesteca cu paine si se toaca din nou cu masina. Se amesteca cu oua, usturoi, patrunjel verde, piper si sare. Intr-un vas uns cu ulei si tapetat cu pesmet se asaza compozitia obtinuta intre 2 straturi de pasta de cartofi. Deasupra se adauga o compozitie formata din faina amestecata cu oua si se presara cascaval ras. Budinca se introduce la cuptor cca 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din cartofi cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Prosciuto cu pepene galben

Prosciuto cu pepene galben

Pepenele se curata de seminte si se taie dupa cum doriti - cuburi pentru frigarui, felii pentru aranjat

1 vot    0 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
Clatite brasovene

Clatite brasovene

"Ardealul e o lume generoasa ,din totdeauna nehotarata intre rasarit si apus" . Din aceasta lume

33 voturi    20 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • supa de oase
  • carne de vita
  • cartofi
  • ceapa
  • usturoi
  • ulei
  • faina
  • oua
  • paine alba
  • cascaval
  • smantana
  • pesmet
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Crochete de bechamel