autor:

Anonim

» » Aperitive

Budinca din cartofi cu carne de vita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
supa de oase, carne de vita, cartofi, ceapa, usturoi, ulei, faina, oua, paine alba, cascaval, smantana, pesmet, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata si ceapa se inabusa in ulei si 100 ml de supa de oase. Tocatura se raceste, se amesteca cu paine si se toaca din nou cu masina. Se amesteca cu oua, usturoi, patrunjel verde, piper si sare. Intr-un vas uns cu ulei si tapetat cu pesmet se asaza compozitia obtinuta intre 2 straturi de pasta de cartofi. Deasupra se adauga o compozitie formata din faina amestecata cu oua si se presara cascaval ras. Budinca se introduce la cuptor cca 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din cartofi cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
placinta cu branza si carne

placinta cu branza si carne

Aluatul: din faina ou si drojdie si ulei se face o coca care se odihneste jumate de ora,apoi se intinde

1 vot    2 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Chiftelute de pui cu susan

Chiftelute de pui cu susan

Proces tehnologic de preparare: pieptul de pui se da prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • supa de oase
  • carne de vita
  • cartofi
  • ceapa
  • usturoi
  • ulei
  • faina
  • oua
  • paine alba
  • cascaval
  • smantana
  • pesmet
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob din carne tocata de vita