Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 16 august 2008
Ingrediente
supa de oase, carne de vita, cartofi, ceapa, usturoi, ulei, faina, oua, paine alba, cascaval, smantana, pesmet, patrunjel verde, piper, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Carnea tocata si ceapa se inabusa in ulei si 100 ml de supa de oase. Tocatura se raceste, se amesteca cu paine si se toaca din nou cu masina. Se amesteca cu oua, usturoi, patrunjel verde, piper si sare. Intr-un vas uns cu ulei si tapetat cu pesmet se asaza compozitia obtinuta intre 2 straturi de pasta de cartofi. Deasupra se adauga o compozitie formata din faina amestecata cu oua si se presara cascaval ras. Budinca se introduce la cuptor cca 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din cartofi cu smantana" nu uita sa-i faci un
review
Mmmmm!!..ciocolata, vanilie şi fructe…Ce combinaţie mai bună ți-ai putea dori?
Spălăm
2 voturi
0 comentarii
25 min
Combinatia dintre crema de branza, mandarine si frisca este super. Un desert usor de facut si foarte
0 voturi
0 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate