autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Budinca din cascaval

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
cascaval, margarina, ulei, smantana, lapte, pesmet, oua, faina, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma. Faina se amesteca cu 50 ml de lapte rece si se adauga peste 100 g de margarina incalzita. Se adauga restul de lapte si se fierbe. Compozitia obtinuta se raceste. Pesmetul se rumeneste putin in ulei. Compozitia se amesteca cu galbenusurile de ou, sarea, cascavalul si albusurile batute spuma. Intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet se toarna compozitia si se introduce la cuptor cca 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
SALATA FOARTE PICANTA

SALATA FOARTE PICANTA

Se coc ardeii si rosiile. Vinetele se taie felii groase (cat un deget), se pun intr-un castron, se

8 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aperitive
Ciuperci Paris umplute

Ciuperci Paris umplute

Este un aperitiv care ia foarte putin timp, l-am pregãtit pânã a fãcut sotul un grãtar afarã

8 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • cascaval
  • margarina
  • ulei
  • smantana
  • lapte
  • pesmet
  • oua
  • faina
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Rulouri de vinata cu nuca